Brætnyt - 12. december 2018

Brætnyt - 12. december 2018

Brætnyt udkommer hver anden onsdag, og holder dig opdateret om brætspil, rollespil og strategiske computerspil.

gen7.jpg

Vi starter denne omgang Brætnyt IN SPACE! Nærmere bestem på et koloniskib på en meget lang rejse igennem rummet, hvor den syvende generation netop er vågnet. Gen7 er det andet spil i Plaid Hat Games cross-road serie, der startede med zombie survival spillet Dead of Winter tilbage i 2014. I lighed med Dead of Winter er Gen7 et semi-coop spil med fokus på at fortælle gode historier. Det ser rigtigt interessant ud og er sandsynligvis et spil som vi kommer til at se nærmere på her på Fjerde Spiller Søges.

western-legends-box.png

Et anden spil som har fokus på at fortælle gode historier er Western Legends, der handler om at være den bedste helt eller skurk i det vilde vesten. Det er et sandbox spil med en række forskellige mekanikker, masser af dimser og små plastik figurer.

icecool.png

Hvis du hverken vil være ombord på et koloniskib eller i det vilde vesten, så kan du også bare være en pingvin i Ice Cool 2. Det er en standalone udvidelse til Ice Cool, der vandt Kinderspiels des Jahres i 2017 og handler om at flicke pingviner rundt. Det ser sjovt ud ;)

megacorp.jpg

Vi slutter denne korte omgang Brætnyt med endnu en tur IN SPACE!. Stellaris: Megacorp er den nyeste udvidelse til Paradox Interactivs 4-X / grand strategi science-fiction computerspil Stellaris. Det tilføjer muligheden for at spille som megacorporations (yes really..).Mere interessant end udvidelsen er det, at der også lige er udkommet en ny patch med nogle ret fundamentale og tiltrængte ændringer til hvordan samfund og økonomi er organiseret i Stellaris. Jeg kommer til skrive noget om hvorfor det er interessant og hvad Stellaris egentligt er for et spil i den nærmeste fremtid, så stay tuned.

P.S. Pandemic: Fall of Rome er udkommet. Vi kommer med en podcast om det og Pandemic: Rising Tide i starten af det nye år.

Podcast - KeyForge

Podcast - KeyForge

Om tilfældigheder og held

Om tilfældigheder og held