logo.jpg

Om os

Her på Fjerde Spiller Søges udgiver vi podcasts og skriver artikler, der diskuterer, analyserer og kritiserer forskellige brætspil, rollespil og strategiske computerspil. Hver anden uge udgiver vi en podcast, der går i dybden med et nogenlunde aktuelle spil, og vi fylder resten af tiden ud med brætspilsnyheder og andre artikler. Vi udgiver også Krigskælderen, der er en podcast om krigsspil.

Vi bor alle sammen i Århus, hvor vi har spillet brætspil i årevis. Jakob og Jonas fandt ud af, at det også er sjovt at diskutere og analysere spil, så de startede vores gamle podcast Brætspilsklubben i 2016. Henrik blev hevet indover i som ekspert i 2017, og han har hængt fast lige siden.

Jakob er lidt af en nørd når det gælder spildesign og spilteori. Specielt de tungere spil har hans interesse, selvom han synes, at han spiller dem for sjældent. Han er meget interesseret i historie, og specielt hvordan det kan snige sig ind i brætspil.

Jonas er en fan af det skarpe, strømlinede design, og er den af de tre, der bedst kan lide de små elegante spil, men alligevel går han nogle gange all-in på store kompetitive kortspil, og er dybt nede i Magic the Gathering for tiden. Han elsker at bygge ting i brætspil.

Selvom Henrik godt kan lide de små korte, er det de rigtigt tunge drenge han er mest til. Hans speciale er krigsspil, og han kan bedst lide spil, hvor man kan brænde hinandens ting ned. Han er også bordrollespiller og rollespilsforfatter, og har skrevet scenarier til flere danske konventioner.